SchalmSingers

SchalmSingers logo

Optreden in de Pastorie Westwoud

Zondagmorgen 3 september 2023 rond 10:30 komen uit alle windstreken, gekleed in het bekende zwart/rood, SchalmSingers aan op de fiets, met de auto of met de benenwagen.

We zijn te gast bij De Pastorie, Kleinschalig Wonen Westwoud.

Zij hebben ons gekocht, een optreden van SchalmSingers wel te verstaan, op de Dorpsveiling Westwoud.

Ons koor bestaat uit ca. 40 zangers en zangeressen alsmede Jeroen onze dirigent die ons begeleidt met zijn gitaarspel en Peter onze accordeonist. Er waren 20 koorleden uitgenodigd anders pasten we er niet in. Keuze was uit de leden die in Westwoud wonen.

De bewoners en familie zaten al buiten aan de koffie, het is pracht nazomerweer.

Om klokslag 11:00 en na het inzingen met ons ‘de Schalmsingers uit Westwoud’ vlogen we langs De smokkelaar, zong iedereen mee met Patsy en sloten wij onze 1ste sessie af met een Glimlach van een kind. Er heerste een gezellig sfeertje op het terras van De Pastorie.

Na een lekkere verfrissing namen we ons publiek mee naar Arnemuiden, en nabij de Molen waar we weer verliefd werden. We hoorden de golven ruisen terwijl we met Sophietje een glaasje limonade dronken. We sloten het geheel af met het Kleine café aan de haven.

Toch maar ientje toe, Ode aan Westwoud, het was gebeurd, de spullen weer op zijn plaats en met een brede armzwaai namen we afscheid van ons publiek.

Het was leuk en gezellig, dank voor de warme gastvrijheid en tot volgend jaar?

Een tevreden SchalmSinger.

 

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.