SchalmSingers

SchalmSingers logo

Sponsors

De Schalm
Adres: Dr. Nuijensstraat 14/b
1617 KC Westwoud
Telefoon: 0228 56 18 80
Mobiel: 06 26 440 407
Website: http://www.deschalmwestwoud.nl

De Schalm is het hart van het gemeenschapsleven in Westwoud, maar ook een begrip in West-Friesland als theater en podium voor vele nederlandse en buitenlandse artiesten.
De Schalm heeft in West-Friesland ook een naam opgebouwd door de vele feesten die hier worden gegeven. Vanwege de toenemende drukte hebben we een extra medwerker in het bedrijf opgenomen. Zo hopen we u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het dorpshuis is opgericht in 1971. Aanvankelijk bood het onderkomen als gymzaal aan gymnastiekverenigingen en scholen. Tevens zijn er de blbliotheek en muziekschool gehuisvest. Vele verenigingen hebben hun activiteiten in De Schalm weten onder te brengen.

Wagenaar Koeltechniek
Adres: Zaadmarkt 17
1681 PD Zwaagdijk
Telefoon: 0228 567 567
Website: http://www.wagenaarkoeltechniek.nl

Wagenaar Koeltechniek levert een breed scala aan professionele diensten op maat voor bedrijven, instanties, detailhandel en industrie. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden installaties op het gebied van koeling, elektrotechniek, meet- en regeltechniek airconditioning en luchtbehandeling.

De Boer Rijtuigen & Trouwservice
Adres: Oosterblokker 37
1696 BB Oosterblokker
Telefoon: 0229 – 26 19 01
Mobiel: 06 – 21 96 81 83
Website: http://www.deboer-rijtuigen.nl

Behalve voor uw trouwdag kunnen wij ook bij allerlei gelegenheden, zoals een familie-uitje of een feest(je), voor exclusief vervoer zorgen. Voor het rondrijden van Sinterklaas of de Kerstman (uiteraard met arreslee) kunt u eveneens bij ons terecht.

Al onze rijtuigen en koetsen worden getrokken door zuivere hooggekwalificeerde Friese paarden. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens kijken! Er kan meer dan u denkt.

Stal “fan ‘t Blocklân”
De thuishaven van onze Zwarte Parels. Wij houden ons kleinschalig bezig met het fokken, africhten en trainen van Friese paarden. Zowel aangespannen als onder het zadel.